Ce iti doresti chiar acum?

Psihoterapeut Mihaela Oancea

Vrei sa fii bine?

Psihoterapeut Mihaela Oancea

Vrei sa ai relatii frumoase?

Psihoterapeut Mihaela Oancea

Vrei sa te bucuri de viata?

Iti poti schimba viata incepand sedinte de psihoterapie

 • Te simti coplesit de stress sau esti deja in burn out? Atunci putem avea impreuna sedinte de psihoterapie care pot fi sursa ta de energie, de reincarcare, de regasire a echilibrului pe care l-ai pierdut sau pe care poate simti ca nu l-ai avut niciodata.
 • Treci printr-o perioada dificila, esti coplesit de emotii puternice si te simti singur in suferinta ta? Sedintele noastra pot fi locul in care gasesti intelegere, compasiune, te simti ascultat, nu mai esti singur cu suferinta ta si esti ajutat sa treci prin ea.
 • Simti ca poti sa faci mai mult in viata ta profesioala insa teama, neincrederea in abilitatile tale sau diverse alte bariere te impiedica? Putem impreuna sa transformam aceste bariere in oportunitati de crestere, de invatare sau de imbunatatire.
 • Linistea, calmul, pacea sunt pentru tine stari pe care ti le doresti de mult timp? Atunci sesiunile noastre pot fi un spatiu in care continem impreuna emotiile tale puternice pentru ca apoi sa invitam pacea, calmul si linistea sa fie prezente, ne conectam cu ele si le facem sa dureze.
 • Relatiile cu familia, partenerul, prietenii sau colegii te ingrijoreasa sau par sa fie o criza sau un conflict continuu? Relatiile sunt unul dintre cele mai dificile lucruri din viata noastra. Construirea relatiei nostre impreuna poate fi o baza, o ancora pentru relatiile tale dificile.
 • Ai nevoie sa inveti noi abilitati de luarea deciziilor, managementul timpului, rezolvarea problemelor si solutionarea conflictelor sau sa lucrezi mai bine intr-o echipa? Sesiunile noastre pot fi un laborator de incercari noi, de a gasi curajul de a adopta un comportament diferit, de a spune nu, de a seta limite astfel incat sa nu ajungi la conflict, sa prioritizam sarcini, sa intelegem cum  apartinem si ce ne face sa fim unici intr-o echipa.
 • Treci printr-o perioada de schimbari de orice tip (schimbi serviciul, casa, orasul, tara, divort, despartiri, plecarea copiilor de acasa, etc) si haosul este noua “ordine” din viata ta, sunt prea multe dificultati si nu stii de unde sa incepi si cum sa asezi din nou viata ta intre limitele tolerantei? Aceste schimbari ne ingreuneaza adesea capacitatea de a face fata fiecarei zi. Sesiunile nostre pot fi un mediu suportiv, de dialog si de obiectivitate in care sa crestem nivelul de a tolera aceste schimbari pentru ca usor, usor sa organizam haosul, sa te ancorezi din nou in viata ta si sa te simti acasa.
 • Te simti furios de multa vreme, esti iritat adesea cu cei apropiati, nu ai rabdare si oricat ai incerca sa te controlezi nu reusesti pentru ca apoi sa te simti vinovat? In sedintele noastre nu te voi judeca si nu voi incerca sa te indrept, ne vom apropia de aceste situatii cu intelegere, acceptare si compasiune pentru ca de cele mai multe ori este vorba de o suferinta de care sa avem grija.
 • Ai avut o copilarie dificila, ai fost abuzat si/sau neglijat? Sedintele noastre sunt spatiul in care copilul din tine poate sa planga, sa se infurie, sa faca acele actiuni pe care nu le-a putut face in copilarie, sa fie apoi acceptat cu caldura si compasiune, sa prinda putere sa isi regaseasca zambetul, spranta si mai ales valoarea personala.

Alte situatii care pot fi aduse in sedintele noastre de psihoterapie: stres post-traumatic, stres extrem, violenta domestica sau sexuala, doliu sau pierdere, anxietate, depresie, dependente, incredere scazuta in sine, pierdere in greutate, renuntare la fumat, o suferinta fizica sau o boala indelungata, lipsa de concentrare la serviciu, ingijorari, te gandesti adesea la ce e mai rau, un sentiment de neputinta indelungat, atacuri de panica, singuratate si izolare, sarcina si avort, crize, probleme de somaj.

Hai sa avem o prima discutie

  Completeaza formularul:

  Contacteaza-ma pentru sedinte de psihoterapie

  +40 732 833 493

  Maya Angelou

  "Cred ca cel mai important lucru, dincolo de disciplina si creativitate, este indrazneala sa indraznesti.”

  Maya Angelou
  Peter Levine

  "Am ajuns la concluzia ca fiintele umane se nasc cu o capacitate innascuta de a triumfa asupra traumei. Cred nu numai ca trauma este vindecabila, ci si ca procesul de vindecare poate fi un catalizator pentru o trezire profunda – un portal care se deschide catre o transformare spirituala emotionala si autentica."

  Peter Levine
  Bessel A. van der Kolk

  „Nu pot sa-mi imaginez cum m-as fi descurcat cu ceea ce multi dintre pacientii mei au indurat si vad simptomele lor ca parte a puterii lor – modurile in care au invatat sa supravietuiasca. Si, in ciuda tuturor suferintelor lor, multi au devenit parteneri si parinti iubitoari, profesori, asistente, oameni de stiinta si artisti exemplari.”

  Bessel A. van der Kolk
  Bob Marley

  "Niciodata nu realizezi cat de puternic esti pana cand a fi puternic este singura optiune pe care o ai"

  Bob Marley

  Cinci actiuni prin care poti atinge ce iti doresti

  Contacteaza-ma


  Suna-ma, trimite-mi un mesaj sau completeaza formularul de contact

  Fa o programare


  O sedinta dureaza 50 minute Programarile se tin on-line pe o platforma agreata impreuna

  Vino la prima sedinta


  Te poti pregati gandindu-te ce vrei sa afli despre terapie sau despre calificarile mele

  Angajeaza-te in terapie


  In general, starea emotionala se imbunatateste chiar dupa prima sedinta

  Obtii ce iti doresti


  Esti bine
  Relatiile tale sunt fericite
  Te bucuri de viata

  Viata ta se intampla chiar in acest moment. Poti primi suport pentru o ora sau pentru mai multe saptamani.